Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Fejlett, megfizethető árú fűtés Panasonic hőszivattyúval

Amit tudni kell a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúról. Kiemelt téma: Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea, Aquarea hőszivattyú, Aquarea T-CAP

Hőszivattyú - A kőolaj díja minduntalan magasabb lesz. Ezek az energiahordozók hamarosan elfogynak. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk az olajár robbanás szörnyű hatásától. Békében tölthetjük napjainkat. Nem muszáj attól megijedni, hogy a szén ára bármelyik hónapban egetverően megnő. Holott a Panasonic hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy teljes életen át gazdaságos fűtést ad. Panasonic hőszivattyús fűtési rendszer telepítése minden esetben megtérül. A hagyományos fűtés számlája átlagosan 50%-kal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően.

Fejlett, megfizethető árú fűtés Panasonic hőszivattyúval
Fejlett, megfizethető árú fűtés Panasonic hőszivattyúval

A gazdaságos fűtés mellett biztosítja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a pénztárcánkban marad. A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú lényegében egy fordított hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőgép a konyha melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működése ugyanilyen. De itt inverz módon játszódik le a művelet. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és átadja a hidegebb helyen. A részleteket az AIRTECH Hungary Kft. Panasonic hőszivattyú weboldalán olvashatja. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez kedvező árú elektromosságra van szükség.

Kiemelt téma: Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea, Aquarea hőszivattyú, Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-06-14 20:38