Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Korszerű megoldások Csomag problémákra

Van egy nagyszerű futárszolgálat kis számú csomagfeladáshoz. Hatalmas probléma, hogy a futárszolgálatok kedvező díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján számolnak. Elenyésző darabszámú csomagküldés esetében borzasztóan drága lesz a házhozszállítás díja. Orvosolható a baj egy modern csomag küldés eljárással

Futárszolgálat - Mostanság a csomag feladás elengedhetetlen eleme, hogy háztól házig továbbítsák a küldeményt. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futár csönget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, mert nagyon sok időt és fáradtságot lehet megtakarítani a háztól-házig szállítással. A forró nyári napokon vagy a hideg téli délutánokon nagyon hosszúra elnyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Habár a háztól-házig kiszállítással kényelmesen végezheti munkáját irodájában, mialatt a futár személyesen szállítja a küldeményt.

A csomag küldés ára egyre olcsóbbá válik. Köszönhetően a modern kori logisztikai rendszereknek. Futárszolgálat ötletek a bestposta.hu weboldalán. Minél több ember használja az online csomagküldést, annál könnyebb és gyorsabb a küldemények szállítása. Gondoljon bele, míg 10 évvel ezelőtt alig-alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már tucatjával találni az ország minden pontján. Ebből kifolyólag rendszerint másnapra a címzettnél lesz a csomag.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-11-08 10:24