Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Villámgyors csomagfeladás: online csomagküldés

Létezik pénztárcabarát árú futárszolgálat kevés számú csomagfeladáshoz. Jókora probléma, hogy a futárszolgálatok kedvező árakat a feladott csomagok mennyisége alapján számolnak. Csekély darabszámú csomagküldés esetében rendkívül drága lesz a házhozszállítás díja. Megoldható a baj egy új csomagküldés módszerrel

Futárposta - A tömeges alkalmazás másik jellemzője, hogy olcsóbb költséget lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, hogy amikor egyetlen személygépjárművet akar venni, akkor nem sok engedményt kap. Ám mi van akkor, ha összefogunk, és együtt tíz autóra adunk le megrendelést? Egymást eltiporva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon részletesebb felvilágosítást kap. Futárszolgálat javaslatokért kattintson ide. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ma a csomagfeladás elengedhetetlen eleme, hogy ajtótól ajtóig továbbítsák a küldeményt. Gyakorlatilag a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. Az eladónak és a vevőnek egyaránt kényelmes, hiszen rengeteg időt és fáradtságot lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. A forró nyári napokon vagy a hideg téli délutánokon nagyon hosszúra elnyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Habár a háztól-házig kiszállítással könnyedén végezheti tevékenységét cégében, miközben a futár személyesen viszi a küldeményt.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-11-05 17:57