Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Részecskeszűrő adalék

A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabad távozását

Részecskeszűrő - Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igencsak csökkent. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük meg a sebességet. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő költségének töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Részecskeszűrő folytatásért kattintson ide.

A részecskeszűrő javítása rettentően drága kiadás. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer Ft. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Számtalan rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, tudniillik a csere költsége rettentően sok.

Régebbi jármű megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon tömérdek alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül. A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát trükk.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2016-12-18 10:36