Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Részecskeszűrő tisztítás házilag

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye durván romlott

A részecskeszűrő javítása rettentően magas költség. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő díja több százezer forint. Számtalan rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, hisz a javítás díja irdatlanul drága.

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Ámde ehhez intenzívebb fordulatszámon kell utazni több ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a részecskeszűrőben meglévő korom elég. A részecskeszűrő problémája legtöbbször 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez jórészben a gépjármű igénybevételétől függő. Akik kiváltképp városban használják, korábban találkoznak a gonddal.

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye durván lecsökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a fordulatszámot. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon található még több tanács. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-11-26 15:31