Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Rendkívüli online rádió

Rengeteg trendi felvétel egy különös online rádióban

Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Az online rádió csapatának sarkalatos, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársait. Alapvető célja a népszerű online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket.

Fölöttébb dicséretes, hogy az online rádióban 20 műsorvezető gályázik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Napjainkban már számtalan helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos személyek világát. Ebben segít a különleges online rádió. Tippek a Lépés Rádió online rádió honlapon.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-12-04 17:59