Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Spanyol Tábor Felnőttek számára 
(korosztály: 16-100 év, de zömében harmincasok, negyvenesek)

Ha szeretnéd gyakorolni a spanyolt anyanyelvi tanárokkal, kirándulással, pihenéssel egybekötve, akkor a Spanyol Tábort Neked találtuk ki!

Őszi Spanyol Tábor 

Időpont: hamarosan (péntektől vasárnapig, 3 nap, 2 éjszaka)

3 nap intenzív spanyolozás & őszölés

 
Nyári táborunk helyszíne: Nyerges Hotel Termál*** Superior

 

 Videó a nyári Spanyol Táborról (2014.06.25.)

 

 Miért érdemes jönni? Mi a program?

 napi 2 spanyol nyelvóra, feladatok, projektek 

 spanyol anyanyelvű tanárok várnak

játékok, vetélkedők spanyolul  

kirándulás

 esténként közösségi programok (filmvetítés, tánc, borozás) 


       

 

RENGETEGET TANULHATSZ ÉS BESZÉLHETSZ SPANYOLUL MIKÖZBEN NYARALSZ!


"Sajnos az elmúlt majdnem 2 évben nem használtam a spanyolt, a táborba igaz középfokúval, de újrakezdőként kerültem. Az első naptól féltem, mondván, mi van, ha nem tudok megszólalni sem? A bemutatkozásnál pár szót azért kipréseltem magamból, majd jöttek a feladatok. Szépen visszatért az addigi spanyol tudásom, és csak 5 nap kellett hozzá! Köszönhető ez Miguelnek és Guillermonak, akik olyan feladatokat adtak, melyekkel még nem is találkoztam, de egytől-egyig nagyon tetszettek. Szó szerint játék volt a tanulás, rég nevettem ennyit. ¡Hasta el próximo año!"  - Horváth Helén -


 

2017-es nyári táborunkról: 

"Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt a társaság. Először veszek részt ilyen típusú táborban és mondhatom hogy a tanulás szempontjából sokat haladtam és nagyon sok barátot szereztem."

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Szép helyszín, remek társaság, jó hangulatú órák. A plusz programok közül a borkóstolás nagyon tetszett, jó ötlet volt."

 

SZINTEK ÉS CSOPORTOK A SPANYOL NYELVÓRÁKON

A csoportokat előzetes (írásbeli) szintfelmérő alapján állítjuk össze. 

Ez egy írásbeli teszt, amit e-mailben küldünk meg a spanyol tábor megkezdése előtt. Ennek megfelelően állítjuk össze a csoportokat és a tananyagot.

Igény szerint teljesen kezdők is jöhetnek, számukra magyar anyanyelvű tanárt biztosítunk.

A nyelvórákon túlnyomórészt a beszédkészség fejlesztése a cél.

 

  

 

 


"A tábor nekem óriási élmény volt. Megismertem egy idegen nyelvet! Kezdő vagyok, a tanárnőnk remekül bevezetett az alapokba, utána hallhattam a nyelvet a többiektől "működés közben", haladó szinten. Tavaly nem voltam szabin, így már nagyon vártam a pihenést és azt is megkaptam, a nyelvóra után szauna, aromakabin, úszás. Saját időm is volt, megnézhettem a Latinovits múzeumot a közelben.Mivel emberekkel dolgozom, és szellemileg kimerítő a munkám, nagyon élveztem, hogy tanulhatok valami mást, mozoghatok, és egyedül is lehetek, ha igénylem.A szervezésért külön köszönet, egy pillanatig sem éreztem magam elveszve!"  -Földesi Éva, Veszprém -


 

 

SZÁLLÁS:  Nyerges Hotel Termál Superior***

 kétágyas, fürdőszobával és tévével felszerelt szobákban (felár ellenében igényelhető 1 fős szoba)

 teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora)

 LEUTAZÁS: egyénileg 


RÉSZVÉTELI DÍJ, mely tartalmazza a szállást 2 fős szobákban (4 éjszakára), teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora), intenzív nyelvoktatást: 85000 Forint

 

Első részlet befizetési határidő: 2017. 06. 15. Összeg: 31000 forint 

 

 

 Kérdésed van? Hívj bátran, segítünk: 06 20 359 2779 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.