Spanyol portál nyelviskolája
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com


 Spanyol Tábor Felnőttek számára 
(korosztály: 16-100 év, de zömében harmincasok, negyvenesek)

Ha szeretnéd gyakorolni a spanyolt anyanyelvi tanárokkal, kirándulással, pihenéssel egybekötve, akkor a Spanyol Tábort Neked találtuk ki!

Idei táborunk időpontja: 2018.aug.1-5. 

Helyszín: Siófok, Hotel Európa

A szálloda szolgáltatásai:

- saját partszakasz, strand

- szabadtéri medence

- szauna

- ingyenes wifi a szálloda közös tereiben

- étterem, bár 

- magánparkoló

- minden szobának van erkélye és mini hűtőszekrénye

 

 Videó a nyári Spanyol Táborról (2014.06.25.)

 

2018-as Spanyol Tábor árak: 

Teljes összeg: 89500ft+Idegenforgalmi adó (tartalmazza a nyelvoktatást, szállást, félpanziós ellátást, esti programok díját)

1. részlet: 34300 ft - nyelviskolánkban készpénzzel vagy átutalással tudod rendezni

2. részlet 55200 ft - az általunk magadott szállodai számlaszámra tudod utalni

 

 

RENGETEGET TANULHATSZ ÉS BESZÉLHETSZ SPANYOLUL MIKÖZBEN NYARALSZ!


"Sajnos az elmúlt majdnem 2 évben nem használtam a spanyolt, a táborba igaz középfokúval, de újrakezdőként kerültem. Az első naptól féltem, mondván, mi van, ha nem tudok megszólalni sem? A bemutatkozásnál pár szót azért kipréseltem magamból, majd jöttek a feladatok. Szépen visszatért az addigi spanyol tudásom, és csak 5 nap kellett hozzá! Köszönhető ez Miguelnek és Guillermonak, akik olyan feladatokat adtak, melyekkel még nem is találkoztam, de egytől-egyig nagyon tetszettek. Szó szerint játék volt a tanulás, rég nevettem ennyit. ¡Hasta el próximo año!"  - Horváth Helén -


 

2017-es nyári táborunkról: 

"Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt a társaság. Először veszek részt ilyen típusú táborban és mondhatom hogy a tanulás szempontjából sokat haladtam és nagyon sok barátot szereztem."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

"Szép helyszín, remek társaság, jó hangulatú órák. A plusz programok közül a borkóstolás nagyon tetszett, jó ötlet volt."

 

SZINTEK ÉS CSOPORTOK A SPANYOL NYELVÓRÁKON

A csoportokat előzetes (írásbeli) szintfelmérő alapján állítjuk össze. 

Ez egy írásbeli teszt, amit e-mailben küldünk meg a spanyol tábor megkezdése előtt. Ennek megfelelően állítjuk össze a csoportokat és a tananyagot.

Igény szerint teljesen kezdők is jöhetnek, számukra magyar anyanyelvű tanárt biztosítunk.

A nyelvórákon túlnyomórészt a beszédkészség fejlesztése a cél.

  

 


"A tábor nekem óriási élmény volt. Megismertem egy idegen nyelvet! Kezdő vagyok, a tanárnőnk remekül bevezetett az alapokba, utána hallhattam a nyelvet a többiektől "működés közben", haladó szinten. Tavaly nem voltam szabin, így már nagyon vártam a pihenést és azt is megkaptam, a nyelvóra után szauna, aromakabin, úszás. Saját időm is volt, megnézhettem a Latinovits múzeumot a közelben.Mivel emberekkel dolgozom, és szellemileg kimerítő a munkám, nagyon élveztem, hogy tanulhatok valami mást, mozoghatok, és egyedül is lehetek, ha igénylem.A szervezésért külön köszönet, egy pillanatig sem éreztem magam elveszve!"  -Földesi Éva, Veszprém -